Superhiks şi Popa Şapcă în concert

Superhiks şi Popa Şapcă în concert

Feeestival vă invită pe data 7 iunie începând cu orele 21:00, la Timişoara, în club The Note la concertul Superhiks şi Popa Şapcă.

De origine macedoniană, cei de la Superhiks fac publicul să se mişte haotic de mai bine de 13 ani, pe o muzică inedită care îmbină ska-punkul cu reggae, totul asezonat cu influenţe balcanice şi latine. De-a lungul anilor au împărţit scena cu artişti renumiţi ca: Manu Chao, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, Rico Rodriguez, etc.

Consideraţi un fenomen în ţara lor de baştină Macedonia, dar recunoscuţi şi aclamaţi şi la nivel internaţional, Superhiks au fost desemnaţi 3 ani la rând cea mai buna trupă din Macedonia, iar reprezentaţia lor scandaloasă din Skopje din 2004 a fost recunoscută ca „ cel mai bun concert rock din Macedonia” de către presa locală şi naţională, dar mai ales de către cei 5000 de fani în faţa cărora au cântat.

Turneul lor european se opreşte şi la Timişoara.

În deschidere va performa Popa Şapcă, cel mai proaspăt proiect muzical Timişorean. Comici, coloraţi, duşi de acasă, (o parte din formaţie fiind din Gagauzia, Republica Moldova) - un proiect world music cu scratch şi piese în rusă, bulgara rromă sau gagauza. Spun despre ei că „deşi s-au născut în comunism, nu au purtat chiloţi ruseşti”. Primul lor concert a avut loc anul acesta în cadrul StudentFest, eveniment organizat de OSUT care îi sprijină şi îi susţine în continuare.

Preţul biletului de intrare este de 12 lei. Biletele se găsesc la locaţia concertului cu o oră înainte de concert.
Parteneri : OSUT, Nude.
Mai multe detalii legate de eveniment pe www.feestival.ro