Meci decisiv pentru CFR Timisoara

Meci decisiv pentru CFR Timisoara in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Feroviarii au numai varianta victoriei in deplasarea de la Targu-Mures. Adversarii, de la FCM au condus ostilitatile seriei aproape trei parti din sezon, dar au pierdut contactul cu plutonul fruntas in ultimele etape. Fara sanse la promovare, ardelenii nu mai au obiectiv pentru finalul campionatului.
Cu toate astea, misiunea leoparzilor nu va fi deloc usoara. O parte din jucatori au refuzat sa se antreneze saptamana aceasta din cauza ca nu si-au primit banii de la inceputul anului. Directorul general Sorin Altmayer a reusit sa ii convinga in cele din urma sa faca deplasarea in Targu-Mures spunandu-le ca doar salvarea de la retrogradare mai poate aduce sponsori langa echipa.
CFR Timisoara ocupa locul 16 cu 39 de puncte. Orice alt rezultat in partida de duminica trimite automat echipa de la Gara Mare in liga a III-a, in timp ce o victorie ar prelungi suspansul pana in ultima etapa, cand la Timisoara vine o alta echipa implicata in lupta penstru salvarea de la retrogradarii, Minerul Lupeni.
FCM Targu-Mures si CFR Timisoara se intalnesc sambata, de la ora 11:00. Tot de la aceeasi ora, alte opt meciuri au loc in seria a doua a ligii secunde. Cele mai interesante se anunta cele de la Deva, unde Muresul primeste replica Universitatii Cluj si la Turda, intre Ariesul si ACU Arad. Cele doua partide au implicatii majore la subsolul clasamentului, unde nu mai putin de sase echipe se lupta sa scape de liga a III-a.