UTA Arad - CFR Timisoara 0-1

UTA Arad - CFR Timisoara 0-1

UTA a aliniat o formaţie inedită în faţa feroviarilor timişoreni. În echipa de start au putu fi văzuţi jucători ca Bujor, Olariu sau Copil, niciunul dintre ei neavând prea multe şanse până în această seară. CFR venea să îşi joace ultima şansă. O înfrângere ar fi trimis gruparea antrenată de Florin Bugar în liga a treia.

A rezultat un meci deschis, dar de slabă factură tehnică. Practic totul s-a jucat în ultimul sfert de oră. Ciudată totuşi înfrângerea Bătrânei Doamne mai ales că, tocmai în această perioadă, CFR a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Jovanovic (75). Jucătorul timişorenilor l-a lovit pe unul dintre copiii de mingi şi a fost trimis mai repede la vestiare.

Ce a urmat? Imediat după eliminare, CFR putea da lovitura. Bertea (în minutul 77) a şutat din afara careului, Bujor a ajuns doar cu vârful degetelor mingea pe care a debiat-o în bară, de unde a ricoşat pe linia porţii unde s-a plimbat până când acelaşi Bujor a reţinut-o. După ratarea timişorenilor, Drida putea deschide scorul la poarta cealaltă, dar şutul său a fost reţinut de Mutu.

Totuşi, CFR a dat lovitura în minutul 87, când nou intratul Chatti l-a învins pe Bujor cu un şut la firul ierbii de la 14 metri. CFR a plecat cu toate punctele şi încă mai speră, în timp ce suporterii arădeni nu au văzut cu ochi buni această înfrângere cel puţin suspicioasă.