ELBA Timisoara - CSU Asesoft Ploiesti 82-90

ELBA Timisoara - CSU Asesoft Ploiesti 82-90
Macinata de probleme financiare, ELBA Timisoara nu a reusit sa se mentina in plasa campionilor, irosind o sansa importanta in acesta finala, cunoscut fiind faptul ca este greu sa castigi in sala timisoreana.

Primul sfert a stat sub semnul echilibrului, oaspetii deschizand scorul printr-o aruncare de 3 puncte a lui Cepulis. Timisorenii, constienti de importanta partidei, au mentinut o diferenta redusa, reusind chiar sa se impuna in prima parte cu 19-18 dupa un cos de 3 puncte al lui Markovic. Impulsionati de un public frenetic, timisorenii s-au distantat la mijlocul sfertului secund la 9 puncte (33-24), insa experienta elevilor lui Vladimir Arnautovic i-a readus in joc pe campioni, la pauza rezultatul fiind 43-42.

Caderea decisiva a gazdelor a venit in sfertul trei, atunci cand desi recuperasera un deficit de 8 puncte (58-60), Paltinisanu & co. au pierdut definitiv fraiele partidei, permitandu-le ploiestenilor sa se distanteze din nou la 10 puncte (58-68). Cu un ultim efort, ELBA Timisoara incearca sa se apropie pe final, insa resursele fizice nu le permit timisorenilor sa revina, victoria apartinand ploiestenilor.

ELBA Timisoara - CSU Asesoft Ploiesti 82-90