Alarme pentru bicicleta - Mustang 35

Alarme pentru bicicleta - Mustang 35
Am conceput alarma in tehnologie SMD, pentru ai ridica performantele:
fiabilitatea, rezistenta la socuri, consumul mic de energie, miniaturizarea montajului si imposibilitatea influientarii ei la factorii externi.

Caracteristici tehnice:

- tensiune de alimentare – baterie de 9 Volti,
- alarma acustica indicatoare – piezo primary detector intermittent,
- volum acustic – aprox. 85 dB (A) la 3 m,
- dimensiunile carcasei – 110 x 45 mm x H,
- plastic material – PC,
- greutate cu baterie – aprox. 120 g,
- consum in starea de veghe – 8 mA,
- consum in starea de alarmare – 25 mA
- temperature de functionare – -25 – +75 grade C.

Alarma are o deosebita importanta, impotriva furtului, deoarece prin panica pe care o creeaza pune orice raufacator pe fuga.
Se instaleaza intr-un loc ferit (de regula pentru biciclete sub sa, unde este ferita si de ploaie). Pentru activare si stare de veghe se deschide circuitul din butonul B1, care se monteaza la aprecierea propietarului bicicletei. De regula multi utilizatori l-au introdus in cornul drept al bicicletei, care la rezemare acest buton ramane apasat. Se inchide circuitul de alimentare cu intrerupatorul I1. Din acest moment sistemul de alarma este activate. Daca se misca bicicleta din pozitia rezemat, alarma incepe sa se declanseze. Oprirea ei se face numai de proprietar din intrerupatorul I1 pe care numai el stie unde este. Insasi proprietarul poate fi surprins de alarma daca uita sa o intrerupa inainte sa-si indretpe bicicleta din pozitia de reazem.

ATENTIE!
– Nu montati intrerupatorul I1 la vedere si feriti-va de privirile curiosilor atunci cand dezactivati alarma.
- Nu alimentati alarma cu tensiune electrica de la dinam. Aceasta tensiune este alternative si pulsatorie, si poate distruge intregul montaj electronic.
- Nu umblati in interiorul ei, sin u inversati polaritatea bateriei. Bateria este independenta numai pentru alarma. Nu o folositi si in alte scopuri (ex. iluminat etc.).


Acest produs are garantie 12 luni de la data cumparari lui.
Poate fi livrat ca si kit (numai montajul electronic, fara carcasa).
Comanda se face prin adresa de mai jos, iar expedierea pin posta sau currierat cu plata la destinatie. Rugam sa specificati adresa cat mai exacta, numele destinatarului si nr. de telefon.
Va asteptam sugestiile dumneavoastra pe adresa de e-maill: mustang_electronic@yahoo.com sau la nr. de telefon: 0727 603 890.

Pretul indormativ: deocamdata numai 65 lei/buc.