Elba Timisoara, in semifinale!



Cea de-a patra semifinalista este Elba Timisoara, care a invins dupa prelungiri, Energia Rovinari. Partida a fost dramatica, Troupe ducand meciul in prelungiri pentru Energia, dupa ce a transformat doua lovituri libere. In prelungiri, suspansul a continuat, cele doua echipe mergand cap la cap pana cu o secunda inainte de final. Atunci, combinatia sarba Markovic-Grubisic, aduce victoria pentru Elba Timisoara, cu o secunda inainte de final!
Cei mai buni marcatori au fost pentru Elba Timisoara Pesic( 23 de puncteA ) si Dzambic ( 22 puncteA ), respectiv Troupe (31 de puncte ) si Jackson (19 puncte) pentru olteni.

Mare surpriza in baschetul romanesc. Vicecampioana Romaniei, U Mobitelco Cluj Napoca, a fost eliminata in sferturile de finala ale playoff-ului de catre CSU Atlassib Sibiu. Partida decisiva, disputata pe terenul celor din urma, s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 89-87.A Partida s-a disputat intr-o atmosfera incendiara, ambele galerii fiind la inaltime. Printre remarcatii partidei s-au numarat Matthews si Scott de la gazde care au marcat 27 si 25 de puncte respectiv, si, Gibson si Silvasan de la "U", care au inscris 22 si 18 puncte.