MedLife - Promotie ,,Glicemie - GRATUIT pt. tine''

Glicemie - GRATUIT pt. tine! Promotie saptamana 21 aprilie – 24 aprilie

Clinica MedLife din Timisoara, este o institutie medicala de prestigiu in peisajul medical cu capital privat din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani, MedLife a intrat si pe piata banateana, fiind cea mai mare unitate privata de ambulatoriu din vestul tarii.
Laboratorul de analize medicale MedLife Timisoara permite acoperirea intregii game de analize medicale cu plata si in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate, adresandu-se atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor.
In slujba pacientului, la MedLife lucreaza o echipa de profesionisti, formata din medici primari, medici specialisti, chimisti principali, tehnicieni de laborator, asistente medicale si operatori IT.
Medicii si asistentele medicale din echipa MedLife, deopotriva cu restul personalului, sunt foarte bine pregatiti profesional, au o experienta bogata si sunt instruiti in permanenta in ceea ce priveste cele mai noi si moderne tratamente si proceduri de investigatie.
Dotarea laboratorului de la MedLife, include reactivi si aparate de ultima generatie, de la producatori renumiti in domeniu (Abbott, Sysmex, Oxoid), acreditati international, aparatura ce ofera pacientilor rezultate rapide si sigure.
La MedLife, zilnic se efectueaza circa 2000 de teste din largul portofoliu de investigatii medicale, asa incat la o singura vizita a pacientului ii sunt recoltate toate probele necesare obtinerii rezultatelor in conditii de inalt profesionalism si acuratete. MedLife are singurul laborator din Romania care permite pacientului sa isi vizualizeze rezultatele pe pagina de internet www.medlife.ro, in conditii de deplina confidentialitate.
Cu alte cuvinte, MedLife va sta la dispozitie cu unul dintre cele mai complexe laboratoare de investigatii medicale din tara!

MedLife Timisoara:
Adresa: Bd. Gen. I. Dragalina, nr. 37A
Telefon: 0256/206.000
Web: www.medlife.ro