StudentFest are 18 ani - sarbatoreste cu noi

StudentFest are 18 ani – merită sărbătorit cu o lună înainte
Cel mai mare festival de artă studenţească din Sud-Estul Europei împlineşte 18 ani. Un asemenea eveniment merită sărbătorit cu o lună înainte, pentru că pe 25 aprilie în 1991 a avut loc prima ediţie. Pre-evenimentul StudentFest înseamnă Teatrul Metropolis din Bucureşti cu al lor Joc de-a adevărul, o gală unde 200 de persoane îşi vor aminti care sunt urmele pe care StudenFest le-a lăsat în suflet şi un mega party pe ritmuri electronice.
Organizaţia Studenţilor din Universitatea Timişoara organizează în 24-25 aprilie-Pre- eveniment 18 ani de StudentFest. Conferinţa de presă va avea loc joi-23 aprilie pe acoperişul Iulius Mall, (lângă Casa Căsătoriilor, ora 11.
Teatrul Metropolis vine să sufle în cele 18 lumânări de pe tortul de majorat al StudenFest-ului în 24 aprilie la Teatrul German de Stat, la ora 16. Cadoul pe care Teatrul Metropolis îl aduce va fi piesa Jocul de-a adevărul în regia Liei Bugnar şi al Dorinei Chiriac, cu o scenografie semnată de Dragoş Buhagiar, pe muzica compusă de Vlaicu Golcea. Alături de Dorina Chiriac va urca pe scenă Andi Vasluianu, Lia Bugnar şi Alexandru Nedelcu, alături de vocea Marianei Mihuţ, a Cocăi Bloos şi a lui George Ivaşcu.
200 de invitaţi se vor strânge la Filarmonica Banatul la ora 19, în 25 aprilie pentru a-şi aduce aminte de tot ce înseamnă StudenFest. Despre influenţele acestui festival în viaţa studenţească vor vorbi foşti preşedinţi OSUT, foşti organizatori ai StudentFest-ului şi personalităţi marcante care au luat parte la revoluţia exprimării libere în artă.
Pre-evenimentul StudenFest se termină pe ritmuri de drum`n`bass în Setup Venue, str. Pestalozzi, nr. 22. Invitaţii la majoratul StudentFest se vor putea bucura de DJ-ul britanic Mampi Swift. Rimele lui MC Spyda - vocea de pe hitul Tarantula, artistul este cunoscut pentru colaborarea cu cei de la Pendulum.
LA 1 an după înfiinţare OSUT a hotărât, a pus bazele celui mai mare festival de artă studenţească din Europa, a introdus happening-ul ca formă de manifest, a adunat peste 100 de studenţi artişti din ţară. Timp de 18 ani, StudentFest a promovat arta în rândul studenţilor sub toate cele 7 forme ale ei: pictură, architectură, sculptură, muzică, dans, literatură. În 24-25 aprilie, el merită să fie sărbătorit.
Pentru mai multe detalii-conferinţa de presă va avea loc joi-23 aprilie pe acoperişul Iulius Mall, (lângă Casa Căsătoriilor) la ora 11.
Vă aşteptăm! Urmaţi urma!